Nyheder og gode tilbud

Vinsmagning på vinlageret

Februar

Lørdag den 24/2. – Priorat / Rioja.

Vi smager på vine fra vores nye vinhus i Priorat, Vinicola del Priorat og Bodega Tobia fra Rioja. Du vil bl.a. komme til at smage den fantastiske Alma Tobia Blanco. En hvid Rioja på Sauvignon Blanc, Viura og Chardonnay.

Marts

Lørdag den 23/3. – Rhône

Her går vi ombord i vine fra vores 2 fremragende Rhône producenter. Domaine Berthet-Rayne og La Cave. Glæd dig til at smage Chateauneuf du pape Blanc fra Domaine Berthet-Rayne. Ja…en hvid, Chateauneuf du pape. Der laves kun omkring 5 % hvidvin i Chateauneuf du pape.

April

Søndag den 21/4. – Italien

Det bliver en rundtur i Piemonte, Veneto i det nordlige Italien. Og til slut en tur til  Umbrien, som ligger i midt Italien. Aldo Marenco er beliggende i Dogliani lidt syd for Barolo i Piemonte. Aldo Marenco er også et af vores nye vinhuse. Huset Aldegheri ligger i Veneto. Deres vine favner over traditioner, nytænkning, og moderne teknologi på samme tid. De produceres en bred vifte af kvalitetsvine. Og sidst men ikke mindst skal vi smage vine fra La Verenda i Umbrien. Vingården er på 16 hektar, og ligger tæt på den smukke middelalderby Montefalco. Vingården har i generationer været drevet af kvinder. For Italien er det lidt atypisk. I dag er det, Eleonora Alessandrelli og Anna Scarca. Der står for produktionen af vinene på Vingården.

Maj

Mandag den 20/5. (anden pinsedag) – Syd Frankrig.

På denne 2. pinsedag, vil vi smage på vine fra Provence og Languedoc. Chateau La Mascaronne er beliggende i landsbyen Le Luc i Provence. De fremstiller vine med smag og karakter. Rigtige mad vine. Vinhuset Saint Jean d’Aumieres ligger ved byen Gignac. Som ligger i hjertet af Languedoc. Her laver man vine af Grenache, Syrah og Carignan. Vine som passer perfekt til sommerens grillmad.

Smagninger sommeren over. Nærmere introduktion følger.

Søndag den 30 Juni. – Tyskland.

Lørdag den 13 Juli. – Bourgogne.

Lørdag den 24 August. – Californien / New Zealand.

 
Alle smagninger er mellem 12 og 16. Tilmelding er nødvendig. Da jeg skal vide hvor meget jeg skal sætte på køl og åbne.
Tilmelding sker på Sms 20297964 el.
Mail: tommy.andersen2806@gmail.com.
De smagedage der bliver lagt op her på siden og facebook, er gratis med mindre at andet er anført i invitationen. 
Hilsen Tommy L. Andersen
 
Butik

Vores lille vinbutik har altid åbent. Når der er smagning og efter aftale. 

Tilmelding til smagning skal ske på 20297964 el. Mail tommy.andersen2806@gmail.com.

Gave poser og kurve

Denne gave indeholder tre fantastiske produkter fra Italien :
Kryddersalt fra Ligurien, Øko oliven olie fra Sardinien og en flaske Montefalco Sagrantino 2016 Cantina La Veneranda Magnum fra Umbrien.

Denne gavepose indeholder. En flaske Montefalco Rosso, La Veneranda, Umbria 2019. Og mandler el nøder Elmelund med chokolade. 

Forslag til  gavekurv.

Denne kurv indeholder, cava fra Maset, rosé fra Pasos de la Capula i Spanien. To fantastiske Øko vine. Der er også chokolade, nøder og oliven olie i kurven.

Vi bringer gerne dine gaver ud. Ring til os på 20297964 og hør nærmere. 

Husk at se i vinkurven for gode tilbud, når du besøger butikken

Svensk vin til østers

Prøv vores Svenske vin, som er lavet på birkesaft. Den er den perfekt ledsager til østers. Vinen minder om en tør lys sherry.  75,00 kr. pr fl.