Portugal

Porto

Tawny port, Miguels 

Pris: 129,00 Kr.

Årgang: NV

Vintype: Hedvin

Druer: Touriga National, Franca, Roriz   

Område: Porto – Portugal

Alkohol: 19,5%

Producent: Miguels

Volume: 0,75 l

Flot gylden farve og virkelig cremet konsistens. Den lille smule syre, gør vinen dejlig levende, og har generelt en rigtig flot fedme og balance i  sødmen.  Forbavsende flot kvalitet på en ung tawny. 

10 Years Tawny port Miguels 

Pris: 239,00 Kr.

Årgang: NV

Vintype: Hedvin

Druer: Touriga National, Franca, Cão e Barroca

Område: Porto – Portugal

Alkohol: 20%

Producent: Miguels

Volume: 0,75 l

Dyb flot honningfarve og indbydende duft af figner og tørrede frugter.  Den lette syre i baggrunden, understøttes fint af både sødme og fedme. Et meget harmonisk glas Tawny, med lang kompleks eftersmag. Man kan sagtens smage, at der er “alder” i flasken.  

Vintage 1983 port, Miguels 

Pris: 839,00 Kr.

Årgang: 1983

Vintype: Hedvin

Druer: Touriga National, Roriz, Cão e Barroca

Område: Porto – Portugal

Alkohol: 20%

Producent: Miguels

Volume: 0,75 l

Lageret Vintage, der nu er drikkeklar . Duften er intens og blandet af tørre krydderier, let peber og sødme fra mørke bær. Disse indtryk præger også smagen som er lang og kompleks og hver eneste krone værd. 

Miguels

Vinproducenten Miguels, der blev grundlagt i 1926, er en virksomhed med gode familietraditioner, der har ejendomme i vinregionerne Douro, Port, Dão og Bairrada i Portugal.  Miguels fantastiske portvine er baseret på over 90 års erfaring i familien. Ejeren af vinhuset har også familiebånd til et andet berømt vinhus, ved navn Messias. Og derfor samarbejder disse ofte.  Portvinene stammer fra druer, der høsts fra marker beliggenende ved bredden af Douro-floden i Upper Corgo. Disse vinmarker blev beplantet 1845 af Baron of Seixo. I dag er området på omkring 200 hektar, hvoraf cirka en tredjedel af de høstede druer bruges i vinproduktion klassificeret med bogstavet A – den højeste kategori på Douro-skalaen.