Østrig

Niederösterreich

Grüner Veltliner Classic (Økologisk)

Pris: 109,00 Kr.

Årgang: 2019

Vintype: Hvid

Druer: Grüner Veltliner

Område: Kremstal

Alkohol: 12%

Producent: Sepp Moser

Volume: 0,75 l

Økologisk vin med flot duft af honning og abrikos. Smagsmæssigt finder man udover fin mineralitet og græs, også noter fra stenfrugter, citrus og et strejf af hvide krydderier. En grüner veltliner der er frisk og livlig, med god fylde og delikat eftersmag. Prøv den med en hornfisk, eller blåmuslinger. 

Zweigelt Ried Hedwighof (Biodynamisk) 

Pris: 159,00 Kr.

Årgang: 2017

Vintype: Rød

Druer: Zweigelt

Område: Kremstal

Alkohol: 13%

Producent: Sepp Moser

Volume: 0,75 l

Biodynamisk zweigelt med god fylde og blødhed i frugten. Let og elegant i smagede uden “grønne kanter” i eftersmagen. Zweigelt er den mest udbredte vinsort i Østrig, og har de seneste år oplevet en stigende popularitet. Ikke så sært, for en god zweigelt giver intense vine med saftig kirsebærfrugt og bløde tanniner. Herlig vin, som passer godt til fjerkræ og pastaretter. 

Trauben Saft (Biodynamisk)

Pris 40,00 Kr.

Årgang: NV

Vintype: Saft

Druer: Zweigelt

Område: Kremstal

Alkohol: 0,0%

Producent: Sepp Moser

Volume: 330 ml

En velsmagende alkoholfri tørstslukker! 100% ren zweigeltdruesaft uden tilsætningsstoffer. Kan drikkes rent eller blandes op. Bruges ofte som  vilkomstdrink tilsat mineralvand, tør hvidvin eller en god crement. Et godt alternativ til sodavand, hvis du får gæster, der ikke drikker alkohol. 

Sepp Moser

Moser familiens vindyrkning er grundlagt helt tilbage i 1848 af Anton Moser, men tog først rigtig fart i 1950’erne da Lenz Moser udviklede markerne markant, via et nyt opbindingssystem. i 2000 overtog Nikolaus  Moser driften efter sin fader, og omlagde hele produktionen til biodynamisk dyrkning, som en af de allerførste i Østrig. I 2006 kom den officielle demeter certificering, og den første biodynamiske vin blev frigivet i 2009.